Home Uitblinken van Binnenuit
Praat je los
Schilder je Vrij
Schilder Vrijuit
De kracht van kleur
Over mij
Schilderijen en exposities
Contact


Kleurlezing tijdens bedrijfsuitje van Vrijthof 16 Hilvarenbeek


De kracht van kleur

Kleuren Workshop

Met de ColorMode kleurenanalyse ontdek je welke kleuren het beste bij je passen. Deze kleuren staan op een persoonlijke kleurkaart die je mee naar huis krijgt en waarmee je op een eenvoudige manier jouw kleur kunt vinden voor je kleding en accessoires.

De workshop start met uitleg over kleur en de waarde, betekenis en impact ervan. Daarna krijgt iedere deelnemer een kleuradvies, dit duurt 20 tot 30 minuten. We sluiten af met het bespreken van het advies en hoe dit te gebruiken in het dagelijks leven.

Tarieven >>>


Kleuren Lezing

Kleur spreekt, kleur emotioneert, kleur betekent, kleur verrast. Warm, koel, primair, complementair: kleur bepaalt. Kleur kent vele facetten, is buiten en binnen aanwezig, is niet weg te denken, kleur heeft zoveel te vertellen.

Kortom, kleur heeft een grote invloed op ons doen en laten. Over deze bewuste of onbewuste impact heb ik een boeiende lezing paraat en die bied ik met plezier aan aan bedrijven, verenigingen, clubs en clubjes.

In circa 2 uur neem ik jullie op een interactieve manier mee in de wondere wereld van kleur. De emotionele kracht van kleur en de impact daarvan op onszelf en anderen.

Hoe werkt kleur in ons dagelijks leven, ons interieur en in onze kleding? Waarom staat de een de kleur groen zo goed en ziet de ander er juist beter uit in het blauw? Wat zegt de lievelingskleur over iemands karakter? En de kleur van ons voedsel hoe zit het daarmee?

Aan de hand van voorbeelden laat ik zien en ervaren wat kleur betekent voor ons in ons dagelijks bestaan. Natuurlijk is er gedurende de lezing ruimschoots aandacht voor jullie inbreng en vragen.