Home Uitblinken van Binnenuit
Praat je los
Schilder je Vrij
Schilder je Rookvrij
Schilder Vrijuit
De kracht van kleur
Over mij
Schilderijen en exposities
Tarieven
Contact


SCHILDER JE ROOKVRIJ
geef meer ruimte aan je
UITBLINKEN van BINNENUIT

Voor wie? Voor iedereen die zich vrij wil maken van het roken en wil genieten van rookvrij zijn. Het Schilder je Rookvrij-traject is bestemd voor particulieren en voor medewerkers die vanuit hun bedrijf hiervoor gefaciliteerd worden.


Rookvrij zijn heeft een positieve invloed op je doen en laten. Naast dat het gezonder, frisser en goedkoper is, ben je ook nog eens verlost van al die gedachtenspinsels: waar kan ik roken, heb ik wel genoeg sigaretten, ik moet nu echt roken, anders…….

Het brengt een hoop rust, je voelt je weer vrij, je gedrag wordt niet meer bepaald door iets van buitenaf, je bent weer één met jezelf en dat alles maakt de weg vrij om te gaan uitblinken van binnenuit.

Alleen, stoppen met roken is vaak helemaal niet zo simpel, dat is bekend. Daarom heb ik Schilder je Rookvrij ontwikkeld. Ik hanteer een effectieve stoppen-met- rokenbegeleiding en voeg daar een creatief onderdeel aan toe.

In onze eerste bijeenkomst maak je een schilderijtje waarmee je laat zien wat roken en rookvrij voor jou betekenen. Hierbij gaat het er niet om dat je iets tekent dat ergens op moet lijken, nee, je schildert vrijuit.

Dit kunstwerkje is je steun en toeverlaat in je stop-proces. Je neemt het mee naar huis en brengt het telkens mee als wij elkaar ontmoeten tijdens het Schilder je Rookvrij-traject.

Het persoonlijke coachingstraject duurt in totaal drie maanden. In de eerste zeven weken ontmoeten we elkaar zes keer. In die periode besluit je te gaan stoppen met roken en word je door mij begeleid om het vol te houden. In week 12 hebben we een telefonische follow-up. Ik ben gecertificeerd om deze methode te hanteren en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Stoppen met Roken.


Tarieven >>>